Lite bakgrund

Sedan jag var liten har jag alltid lekt med ord. Trisslat och trasslat med dem och försökt beskriva världen omkring mig. Måhända det därför inte var så konstigt att jag 1997 vigdes till präst i Svenska kyrkan. Ord är ju trots allt ett av prästens arbetsredskap.

2012 sändes jag ut på mitt första uppdrag för SKUT, Svenska kyrkan i Utlandet. Tanken uppstod då att skapa denna blogg där jag delar med mig av smått och stort, vardag som arbete, privat som fritid, från livet som utlandssvensk. 2017 gick så  flyttlasset vidare till Berlin och Svenska kyrkan där. 2018 var det så dags att lite på distans pröva vingarna i Rotterdam, samtidigt som bostaden fortfarande befann sig i Berlin. Augusti 2019 återfann jag så mig själv i Den Haag som kyrkoherde med ansvar för Svenska kyrkan Nederländerna. I Januari 2022 gick så flyttlasset hem till Sverige och Dalarna. 

Bloggen lever, om än i bland kanske inte så aktiv. De gånger jag har skrivit ner söndagens predikan (vilket alltså inte alltid är fallet) hamnar den här. Likaså diverse betraktelser och iakttagelser från vardagslivets olika vinklar och vrår.

Utan några som helst ambitioner hoppas jag att du finner den läsvärd.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *